Detta är en trailer. Beställ här!

Du måste ha en prenumeration för att kunna se denna video.

Beställ kurs Logga in Om tjänsten
Introduktion (00:00:01 – 00:01:56)
Längd: 1 minuter 55 sekunder
Reglering och tillsyn (00:01:56 – 00:08:28)
Längd: 6 minuter 32 sekunder
Vad är en personuppgift? (00:08:28 – 00:09:28)
Längd: 1 minuter 0 sekunder
Behandling av personuppgift (00:09:28 – 00:12:06)
Längd: 2 minuter 38 sekunder
Aktörer (00:12:06 – 00:14:48)
Längd: 2 minuter 42 sekunder
Den nya dataskyddsförordningen (00:14:48 – 00:17:31)
Längd: 2 minuter 43 sekunder
Skärpta sanktioner (00:17:31 – 00:20:15)
Längd: 2 minuter 44 sekunder
Checklista för tillåten behandling (00:20:15 – 00:24:16)
Längd: 4 minuter 1 sekunder
Förutsättningar för personuppgiftsbehandling (00:24:16 – 00:29:06)
Längd: 4 minuter 50 sekunder
Informationskrav om hur uppgifterna används (00:29:06 – 00:33:11)
Längd: 4 minuter 5 sekunder
Den registrerades rättigheter (00:33:11 – 00:37:55)
Längd: 4 minuter 44 sekunder
Överföring av personuppgifter till ett annat land (00:37:55 – 00:40:53)
Längd: 2 minuter 58 sekunder
Viktiga nyheter med dataskyddsförordningen (00:40:53 – 00:46:26)
Längd: 5 minuter 33 sekunder
Hur förbereder man sig som företag? (00:46:26 – 00:51:07)
Längd: 4 minuter 41 sekunder
Bevarande av personuppgifter (00:51:07 – 00:53:52)
Längd: 2 minuter 45 sekunder
Säkerheten vid behandling av personuppgifter (00:53:52 – 01:01:36)
Längd: 7 minuter 44 sekunder
Personuppgiftsincidenter (01:01:36 – 01:05:54)
Längd: 4 minuter 18 sekunder
Dataskyddsombudet (01:05:54 – 01:11:31)
Längd: 5 minuter 37 sekunder
Några sista råd (01:11:31 – 01:15:15)
Längd: 3 minuter 44 sekunder
Frågestund (01:15:15 – 01:39:55)
Längd: 24 minuter 40 sekunder

Dataskyddsförordningen GDPR


Den 25 maj 2018 träder EU:s dataskyddsförordning GDPR (General Data Protection Regulation) i kraft och ersätter den svenska personuppgiftslagen. Det innebär stora förändringar för alla som behandlar personuppgifter - vilket i princip alla företag gör på ett eller annat sätt. Kundregister, e-postadresser och uppgifter om anställda är alla exempel på vad som räknas som personuppgifter.

I vår digitala kurs går Maria Lindegård Eiderholm igenom den nya dataskyddsförordningen och de krav som kommer ställas på ditt företag under 2018.

Kursen ger dig praktisk information om vad GDPR kommer att innebära och ger dig den kunskap som behövs för att kunna efterleva reglerna.

De flesta företag har börjat förbereda sig, och tillhör inte ditt företag ett av dem så är det hög tid att börja nu!

Kampanjpris - 5900:-/exkl. moms. Gäller vid beställning senast torsdag, 23 november. Ordinarie pris 7900:-/exkl. moms.

Klicka här för att beställa!

När du beställer får du ett konto för vår webbTV-tjänst BG Play där du kan gå den digitala kursen - så många gånger du vill. BG Play är enkelt, snabbt och fungerar överallt, på din smartphone, surfplatta och dator. 

Efter beställning kontaktar vi dig inom en arbetsdag och ger dig tillgång till kursen. Du har obegränsad tillgång till kursmaterialet i 12 månader.

Har du frågor? Kontakta oss på info@alltomjuridik.se eller ring oss på 08 579 366 00.

Medverkande
Advokat och delägare

Senaste videor