Detta är en trailer. Beställ här!

Du måste ha en prenumeration för att kunna se denna video.

Beställ kurs Logga in Om tjänsten

Arbetsrätt


Denna E-Learningkurs behandlar ämnet arbetsrätt. Föreläsaren Elin Awerstedt, advokat och partner på Frank advokatbyrå, går igenom det viktigaste du behöver veta som arbetsgivare - det vill säga vilka rättigheter och skyldigheter du har gentemot dina anställda. Kursen behandlar reglerna kring anställningsavtal, anställningsformer och uppsägning. Kursen tar också upp vanliga personalfrågor om semester och föräldraledighet, förhandlingsskyldighet och verksamhetsövergångar samt utmaningarna med att hantera diskriminering på arbetsplatsen.

Utbildningen är skräddarsydd till både dig som arbetsgivare och dig med personalansvar, och ger dig verktygen för hur du kan hantera både grundläggande och mer komplexa arbetsrättsliga frågor. Genom att gå kursen får du den kunskap som krävs för att fatta korrekta beslut och du lär dig hantera arbetsrättsliga situationer som annars kan kosta både tid och pengar.

Önskar du beställa kursen? Klicka här för att komma till vårt beställningsformulär. 

Efter beställning kontaktar vi dig inom två arbetsdagar och ger ditt företag tillgång till kursen. Du har därefter obegränsad tillgång till kursen i 12 månader.

Medverkande
Advokat & Partner

Senaste videor