Blendow Lexnova
Expertnyheter

Med Blendow Lexnovas Expertnyheter håller du dig uppdaterad med de viktigaste juridiska nyheterna. Tio gånger per år ger Sveriges tyngsta experter dig en halvtimmes uppdatering inom ditt rättsområde - du får nyheter, rättsfall och praktiska tips som du kan se var och när du vill. Om du gör det tillhörande quizet får du som advokat dessutom tillgodoräkna dig utbildningstid.

Upptäck mer

Blendow Lexnova Expertnyheter

Allt om Juridik

Prova här
 • ”Så fort det kommer ett nytt avsnitt samlas HR-gruppen och lyssnar på de senaste nyheterna inom arbetsrätten. Jag rekommenderar tjänsten till alla som arbetar inom HR därför att det är ett roligt och effektivt sätt att bli uppdaterad och minnas fällor och fallgropar när vi har arbetsrättsliga case.”
  Maria Gandéus
  HR-Generalist, SKANSKA Healthcare AB
 • ”En gång per månad sitter vår HR-grupp i ett arbetsrättslig uppdateringsmöte med syftet att vi alltid ska hålla oss à jour med de senaste ändringarna inom arbetsrätten. Upptäckten av Webb-TV från BG Play har blivit en självklar del och underlättat denna process stort. Vi rekommenderar denna tjänst till alla som arbetar inom HR.”
  Mattias Berg
  HR-Direktör, Höganäs AB
 • ”Vår tvistlösningsgrupp på kontoret brukar samlas några gånger per termin för att titta på och diskutera de senaste avsnitten inom processrätt och affärsjuridik. Föreläsarna håller hög klass och är bra på att välja aktuella ämnen av intresse för oss praktiker!”
  Bengt Bolin
  Delägare, Advokatfirman Lindahl i Uppsala